UPDATE/ VIDEO/ Ce au găsit oamenii legii în urma percheziţiilor de la domiciliile persoanelor bănuite de tâlhării și furt

UPDATE/ VIDEO/ Ce au găsit oamenii legii în urma percheziţiilor de la domiciliile persoanelor bănuite de tâlhării și furt

În această dimineaţă oamenii legii au descins la domiciile mai multor persoane bănuite de furt şi tâlhării. 5 percheziții au fost organizate în Ploieşti.

Din cercetări au rezultat indicii că, de la începutul acestui an, persoanele bănuite ar fi acționat pe timpul zilei, urmărind pe stradă victimele (de regulă vârstnici sau minori), cărora le-ar fi sustras bunuri aflate asupra lor (genți, telefoane mobile, bijuterii etc.).

De asemenea, se pare că aceștia ar fi sustras și un autovehicul lăsat neasigurat, pe care, după ce l-ar fi condus câțiva metri, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, au intrat în coliziune cu un stâlp și l-au abandonat.

De la locațiile vizate, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor, mai multe telefoane mobile, bunuri ce par a proveni din activitatea infracțională.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la 20.000 de lei.

4 mandate de aducere au fost puse în aplicare și 5 persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri.

 

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here