logo
RNTV Live

Nu a vrut să mai candideze! Senatorul Severin: „Evenimentele din ultimele 24 de ore mi-au confirmat că nu am greșit”

georgica severin
rnews

Senatorul Georgică Severin a anunțat pe contul său de Facebook că decizia de anu mai candida la un nou mandat îi aparține și că „evoluția evenimentelor din ultimele 24 de ore”i-au confirmat că nu a greșit. Severin a anunțat că va rămâne un simplu membru PSD și le transmite candidaților social democrați că trebuie să fie „onești și cinstiți, atât în fața propriei conștiințe cât și în fața electoratului, precum și a legii”.
„Pentru că în ultimele zile mi s-au pus, public sau privat, o serie de întrebări, de către prieteni, cunoștințe, inclusiv de jurnaliști, cred că a sosit momentul să fac câteva precizări :
1. Un cumul de factori, atât subiectivi cât si obiectivi, la nivelul organizației județene a PSD Prahova, m-a făcut să nu îmi depun candidatura pentru obținerea unui nou mandat de parlamentar din partea PSD Prahova sau a altei organizații județene a PSD. Evoluția evenimentelor din ultimele 24 de ore mi-a confirmat că nu am greșit. În consecință, nu aveam cum să obțin un nou mandat dacă nu l-am solicitat.
2. Îmi voi duce actualul mandat până la capăt, cu aceeași seriozitate ca și până acum. Mulțumesc celor care mi-au acordat încredere, sper că nu i-am dezamăgit.
3. Voi rămâne simplu membru al PSD și mă voi consacra unor noi proiecte pe care le voi face publice la momentul oportun.
4. Viitorilor parlamentari PSD, atât din Prahova cât și din restul organizațiilor din țară, le doresc să fie mai buni, mai competenți, mai activi decât am fost eu și, mai ales, să fie la fel de onești și cinstiți, atât în fața propriei conștiințe cât și în fața electoratului, precum și a legii, așa cum sunt convins că am reușit să fiu eu în cele două mandate de senator”, a scris Georgică Severin pe contul său de Facebook.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor