Sursă foto: Facebook/ Liga Mini Fotbal - LMF Minifotbal

Unul dintre cei doi băieți care au avut parte de un sfârșit cutremurător, după teribilul accident care a avut loc pe strada Mihai Bravu, era tânărul fotbalist Darius Sîrbu, în vârstă de doar 19 ani!

Acesta era legitimat la ACS Petrosport Ploiești, grupare care a publicat pe paginile oficiale de comunicare cumplita veste a dispariției lui Sîrbu, dar se remarca mai ales în campionatele de minifotbal.

„Aseară, în urma unui grav accident rutier, golgheterul Ligii B din sezonul trecut și-a pierdut viața. Acesta era componentul echipei Republica Ploiești 1503.

Condoleanțe familiei îndurerate și ne exprimăm profundul regret pentru pierderea acestui tânăr talentat din campionatul nostru. Darius este fiul lui Nicolae Sîrbu de la echipa Depogaz din cadrul Ligii Firmelor, căruia LMF îi transmite multă putere să treacă peste acest necaz!

Odihnește-te în pace, CAMPIONULE!! Sperăm să ne veghezi de acolo de sus!” transmit și reprezentanții Ligii Mini Fotbal (LMF) din județul Prahova.

La începutul fiecărui meci din următoarea etapă a Ligii A Prahova se vor păstra momente de reculegere în memoria lui Darius Sîrbu.

Nu mai sunt multe de spus după cele întâmplate, însă sunt multe de povestit. Vei rămâne în amintirea tuturor, un băiat extraordinar, un coechipier de clasă înaltă, un copil cu un viitor frumos și o familie minunată…

Condoleanțe familiei, îți mulțumim pentru toată activitatea desfășurată alături de noi, știm că ne vei urmări din ceruri, știm ca vei fi lângă noi și știm că ești și vei rămâne cel mai bun atacant. Ai grija în ceruri, driblează toate greutățile pe drum și câștigă locul pe care îl meriți acolo sus.

R.I.P – SÎRBU DARIUS – 2004-2023 – comunicat Republica Ploiești 1503

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *