logo
RNTV Live

Consiliul Local Ploiești, convocat în ședință extraordinară pentru un împrumut de peste 7 milioane de lei și alte probleme bugetare

cl_ploiesti_mic
Ștefan Petre

Prin dispoziția nr. 2097 din data de 10 mai 2023, emisă de primarul municipiului Ploiești, se dispune Convocarea Consiliului Local al Municipiului Ploieşti în şedinţă extraordinară în data de 11 mai 2023, începând cu ora 1500.

Întâlnirea va fi desfășurată prin mijloace electronice/prezență fizică la sala de şedinţe, etajul II din sediul Primăriei Municipiului Ploiești, Piața Eroilor, nr. 1A, cu următorul proiect al ordinii de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea contractării unui împrumut în valoare de 7.500.000 lei, în conformitate cu prevederile art. 1 din Ordonanţa de urgenţă a  Guvernului nr. 24/2023 privind unele măsuri fiscal-bugetare destinate acordării unor  împrumuturi din Trezoreria Statului – inițiat de primar Andrei-Liviu Volosevici. 

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului local al  municipiului Ploiești pe anul 2023 – inițiat de primar Andrei-Liviu Volosevici. 

3. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al Spitalului Municipal Ploieşti pe anul 2023 – inițiat de primar Andrei-Liviu Volosevici și de consilierii Paul Palaş-Alexandru, Gheorghe Sîrbu-Simion, Radu-Alexandru Simionescu, Mihai Tonsciuc și Anca Agapie. 

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al Societății TERMO Ploiești SRL pentru anul 2023 și estimări pentru anii 2024-2025 – inițiat de primar Andrei-Liviu Volosevici. 

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației privind pierderile tehnologice pe baza bilanțului energetic în SACET din municipiul Ploiești – inițiat de  consilierii Gheorghe Sîrbu-Simion, Nicolae-Vlad Frusina, Aurelian-Dumitru Tudor, Anca Agapie și Mihai Tonsciuc. 

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor