logo
RNTV Live

UPDATE ȘOCANT: Și-a spânzurat bebelușul, apoi s-a sinucis! VIDEO și detalii înfiorătoare

bogdan-radu-alba-iulia-crima-ipj-alba-18831631
Ștefan Petre

O tragedie fără margini s-a produs azi noapte la Alba-Iulia. Un bebeluș și tatăl său au fost descoperiți spânzurați în incinta apartamentului unde locuiau în chirie, detaliile de la fața locului fiind de-a dreptul șocante. Primele detalii indică o crimă urmată de sinucidere.

Deși inițial tatăl i-ar fi spus fostei partenere, care îi lăsase copilul în grijă, că băiețelul este în regulă, el nu a vrut să-i spună locul unde se află. Apoi, bărbatul nu a mai răspuns la apelurile și mesajele tinerei. Femeia de 25 de ani a sunat disperată la 112, în jurul orei 1:00 noaptea.

„Întrucât ușa de acces era blocată, din interior, s-a pătruns în apartament prin forțarea acesteia. În interiorul acestuia, cei doi au fost găsiți decedați, spânzurați. La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare complexă, formată din polițiști criminaliști și de investigații criminale, care efectuează cercetarea la fața locului, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment”, anunță IPJ Alba.

Ce nu spun însă polițiștii e că s-a intrat în apartament abia la 3 ore de la apelul femeii!

Potrivit informațiilor citate de G4Media, proprietarul apartamentului, originar din Turda, nu și-a dat acordul ca ușa să fie spartă, pentru a putea fi verificată urgența reclamată de femeie. Polițiștii l-au așteptat pe proprietar să se deplaseze din Turda în Alba Iulia, pentru a putea pătrunde în apartament. Abia apoi, polițiștii au putut să forțeze ușa apartamentului, pentru a o deschide. După ce au intrat în locuință, au constatat că tânărul în vârstă de 27 de ani și fiul lui de un an erau decedați.

‎‎

Bărbatul nu era căsătorit cu mama copilului și se pare că micuțul era cu tatăl din cursul zilei de sâmbătă după ce mama ar fi plecat de acasă. Victima, în vârstă de doar un an, era singurul copil al cuplului. În aceste momente, mama băiețelului este la sediul poliției.

UPDATE:

Se confirmă cel mai negru scenariu: este vorba despre o crimă urmată de sinucidere! Ziarul Unirea publică o scrisoare de adio lăsată de tatăl ucigaș pe Instagram, înainte de a comite fapta teribilă:

Cine e bărbatul care împingea căruciorul băiatului meu? De ce nu am ştiut că i-ai dat o nouă figură paternă lui Dominik? Cum ai permis ca necunoscutul acesta să fie în aceeaşi casă cu bebeluşul meu? Ce ştii despre el? De ce îţi baţi joc de băiatul meu?

Nu am fost eu un tată suficient de bun, cine e acest străin? V-am întrebat ‘ce planuri de viitor aveţi cu băiatul meu’ şi nu aţi spus nimic. Eu ţin la familia mea, la băiatul meu, dar de ce te laşi manipulată? Cine e tatăl dacă îl întrebi pe Dominik? Eu care îl văd câteva ore în weekend sau bărbatul ăla care îi împinge căruciorul zilnic şi stă în aceeaşi casă cu el?

De ce eu trebuie să îmi văd copilul pe care l-am dorit cu porţia şi necunoscutul ăla se preface că îmi iubeşte copilul doar ca să primească ceva? Am crezut că dau bani pentru copil, nu ca să îl întreţii pe bărbatul ăla.

Încă pot alege” a scris Bogdan Radu într-o postare pe Instagram de noaptea trecută, înainte de a-şi ucide fiul de un an.

Nu poți să vezi că te manipulează și nu îi interesează de viitorul copilului nostru? Nu înțeleg cum persoanele astea care mi-au spus explicit că „îi doare în p*** de familia mea” asta însemnând C. și D. merită să fie cu băiatul meu mai mult decât mine, care în viață mea nu aș fi putut spune aceste lucruri. De ce ai făcut asta, C.? De ce le dai la străini băiatul meu și viață de familie pe care eu mi- am dorit-o? De ce e mai important să fie golanul acela de A. la ziua băiatului meu decât mine ca și tată?

Vecinii bărbatului, care locuia cu chirie în Ampoi, spun că femeia l-a părăsit pentru că s-ar fi purtat urât cu ea. Cei doi, R.B.L. și I.C.G. locuiau de aproximativ doi ani în acel bloc, însă femeia l-a părăsit din toamna anului trecut și s-a mutat cu copilașul în altă parte.

„Este un caz şocant şi care se află la debut. Sunt multe lucruri de lămurit şi de clarificat. Ce se întâmplă cu băieţelul? Cum de rămâne la partenerul acestei femei? Cum de femeia nu este acasă? Şi cum de la 1 noaptea are loc o discuţie telefonică lămuritoare, ce se întâmplă cu copilul, dacă este în regulă. Acest lucru ar însemna să evidenţieze un conflict acut între cei doi.

Copilul, poate, serveşte aici ca gaj, ca marfă, ca şantaj pentru că, la un moment dat, acest partener nu mai răspunde nici la telefon, nici insistenţelor cu care se caută să se pătrundă acolo. Eu cred că în momentul în care se dădeau telefoanele şi se bătea în uşă deja avusese loc nenorocita faptă. Adică spânzurarea copilului de un an, crimă şi suicidul maturului, tot prin spânzurare.”prof. Tudorel Butoi, psiholog criminalist, pentru Antena 3 CNN

Surse: G4Media, Ziarul Unirea, Antena 3 CNN, Spot Media

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor