UPDATE/ Romii care au fugit de la botez, în Spania, fără să plătească, au fost identificaţi. Ancheta a scos la iveală lucruri uluitoare/ FOTO

Au mâncat, au băut şi s-au distrat cu muzică şi dans la un botez organizat la un local din Spania şi…au omis să plătească. Este isprava a 120 de români de etnie romă care au fugit dintr-un restaurant din Spania, după o petrecere de pomină, fără să achite nota de două mii de euro. Adminstratorul localului a declarat: „Lumea dansa, noi tocmai pregăteam desertul. În timp ce noi ieşeam, am văzut că s-au aşezat în rând, dar am crezut că dansează. Apoi, într-o clipă, au dispărut cu toţii.”

Oamenii legii au reuşit identificarea acestora. Se pare că aceştia şi-au făcut un obicei în a petrece pe banii patronilor de restaurante. Se tocmesc pentru câte o nuntă ori botez, dar se fac nevăzuţi înainte să li se prezinte nota de plată. Ultima ispravă a păgubit patronul de două mii de euro. Oamenii legii au reuşit identificarea lor. Ar fi vorba despre un grup de ţigani care conduc maşini scumpe şi deţin bunuri extravagante.

cel mai verde complex reziential

cititi continuarea AICI

sursa foto stirile Protv

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here