logo
RNTV Live

UPDATE/ Ploieştenii au putea rămâne fără apă caldă şi căldură. Şedinţa de CL, suspendată

calorifer_0
Mihai Constantinescu

Şedinţa de Consiliu Local în care ar fi trebuit dezbătută şi majorarea preţului la gigacalorie, SUSPENDAT. Scandal monstru

UPDATE/ Ploieştenii au putea rămâne fără apă caldă şi căldură. Şedinţa de CL, suspendată

Consilierii locali ploieşteni s-au întâlnit astăzi în cadrul unei sedinţe ordinare de CL. Din nefericire şedinţa a fost supendată înainte de a se stabili ceva concret în ceea ce priveşte proiectul care viza ajustarea preţului de producere-transport a energiei termice destinată SACET, livrată de către operatorul Veolia Energie Prahova SRL, în municipiul Ploieşti.

Şedinţa s-a transformat într-un scandal în care s-a adus acuze, înjurii şi reproşuri. Înainte de suspendarea şedinţei, consilierii păreau că au ajuns la un numitor comun.

George Botez, președintele de ședință, a intenţionat să introducă două amendamente care să rezolve problema majorării preţului gigacaloriei. Acesta intenţiona ca subvenţia pentru anul 2019 să fie stabilită astfel încât preţul maxim local al energiei termice facturate populaţiei să fie de 186, 97 lei plus TVA, în perioada de iarnă, după intrarea în vigoare. Amendamentul practic asigura ploieştenii că nu vor plăti nici un ban în plus. Cât despre valoarea exactă a majorării, acesta urma să fie stabilită după votarea bugetului, lucru nedrept, au spus unii consilieri.

Şedinţa a fost suspendată.

Vezi mai multe detalii despre sedinţa de CL de astăzi.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor