logo
RNTV Live

Unul dintre cei mai buni directori pe care i-a avut Conpet va fi schimbat!

ilasi
Ciprian Radu

Unul dintre cei mai buni directori pe care i-a avut Conpet va fi schimbat!

Ministerul Energiei a schimbat cinci membri în Consiliul de Administraţie al  Conpet.

Printre ei, și Liviu Ilaşi, directorul general al companiei. Ilași, unul dintre cei mai buni directori pe care i-a avut compania, tocmai fusese premiat la Gala Bursa “Deceniul european din centenarul României”, pentru performanță managerială.
Mandatul de patru ani al lui Liviu Ilaşi la conducerea Conpet expiră pe 6 decembrie. Conform surselor Republika News, va fi înlocuit cu Silviu Baciu, director la producție și un apropiat al consilierului județean Toma Pințoiu.

În şedinţa de marţi a acţionarilor, Constantin Văduva a fost ales în funcţia de preşedinte al CA.

De asemenea, au fost numiţi prin vot cumulativ şapte administratori provizorii: Constantin Văduva, Manuela-Petronela Stan-Olteanu, Constantin-Ciprian Iacob, Antonio-Adrian Spînu, Claudiu-Aurelian Popa, Radu Bugică şi Răzvan Ştefan Lefter.

Sunt consideraţi revocaţi următorii membri ai Consiliului de Administraţie: Ilaşi Liviu, Weiler Dan, Meşca Darius-Dumitru, Chiriac Cristiana, Gheorghe Roxana-Elena. Aceştia nu au fost reconfirmaţi ca urmare a aplicării metodei votului cumulativ, mandatul lor încetând pe cale de consecinţă la data prezentei AGOA”, ase arată într-un comunicat al Conpet.

Conpet a realizat în primele nouă luni un profit net în creştere cu 11,2%, la 63,11 milioane lei, de la 56,74 milioane lei în perioada similară din 2016. Cifra de afaceri a fost de 282,5 milioane lei, în scădere cu 0,1%.

Valoarea totală a programului de investiţii al Conpet pentru acest an este de 64,26 milioane lei.

Compania Conpet este controlată de stat, prin Ministerul Energiei, care deţine 58,71% din acţiuni.

Compania are circa 1.700 de salariaţi, este listată la Bursa de Valori Bucureşti (BVB) cu simbolul COTE şi are o valoare de piaţă 862,28 milioane lei.

Pe 22 noiembrie, directorul Liviu Ilași a fost premiat în cadrul Galei Bursa.

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor