logo
RNTV Live

Ploieşti: Vezi unde îi poţi pârî pe cei de la Rosal dacă nu-şi fac treaba

gunoaie-7
Mihai Constantinescu

Vezi unde îi poţi pârî pe cei de la Rosal dacă nu-şi fac treaba

Primăria Municipiului Ploiești deschide o linie telefonică specială la care pot fi transmise, doar prin SMS, sesizări cu privire la curățenia pe căile publice și colectarea deșeurilor menajere din oraș.

Astfel, începând de astăzi, pe pagina oficială de web a municipalității, www.ploiesti.ro , vor fi publicate programul de colectare deșeuri menajere, programul de colectare selectivă a deșeurilor reciclabile și programul activităților de  curățenie pe căile publice.

Cetățenii municipiului Ploiești, în funcție de nerespectarea graficelor publicate de administrația publică locală, vor putea sesiza direct problemele cu care se confruntă pe acest subiect, prin transmiterea unui SMS la numărul de telefon 0751268371.

Mesajele respective trebuie să conțină indicații clare cu privire la zona în care sunt întâmpinate strict probleme de salubritate, precum și numele persoanei care sesizează.

Cetăţenii sunt rugaţi să dea dovadă de responsabilitate și seriozitate în transmiterea acestor sesizări și să nu transmită informații false, așa încât soluționarea aspectelor prezentate să se realizeze operativ.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/fetele-disparute-gasite-de…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor