Pasarelă supraterană peste DN1 pentru facilitarea accesului în Băicoi

Pasarelă supraterană peste DN1
Pasarelă supraterană peste DN1 pentru facilitarea accesului în Băicoi
angajare

Pasarelă supraterană peste DN1 pentru facilitarea accesului în Băicoi!

20 de minute! Aceasta este în medie durata de aşteptare până când se poate intra sau ieşi din Băicoi, pe DN1, în zilele cu trafic intens. La acest inconvenient se adaugă şi pericolul la care sunt expuşi cetăţenii. Este bine ştiut faptul că acest drum naţional este unul dintre cele mai periculoase din ţară, pe care s-au înregistrat cele mai cumplite accidente de maşină, finalizate cu zeci de persoane decedate.

Sunt argumentele care stau la baza infiinţării unei pasarele supraterne în zonă, edilul din Băicoi, Marius Constantin, făcând demersuri importante pentru grăbirea construirii lui.

” În acest moment suntem în faza actualizării studiului de fezabilitate. Se întâmplă acest lucru pentru că ne confruntăm cu o evoluție a pieței materialelor de construcții. Aşadar, după actualizarea studiului de fezabilitate, depunem proiectul pentru a atrage surse de finanțare. Valoarea este foarte mare și bugetul local nu își poate permite o astfel de investiţie, dar atragem bani. Am adresat chiar o scrisoare de intenție direct la Bruxelles şi au venit câteva răspunsuri favorabile”, a declarat primarul din Băicoi Marius Constantin.

Vezi şi https://republikanews.ro/penitenciarul-de-femei-ploiesti…/

Vezi şi https://republikanews.ro/subventia-pentru-energia…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

hidro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here