logo
RNTV Live

Un puşti de numai 5 ani are nevoie de ajutorul semenilor pentru a învinge o boală cumplită. Părinţii sunt la pământ!

Copil care şi-a pierdut vederea
Mihai Constantinescu

Un puşti de numai 5 ani are nevoie de ajutorul semenilor pentru a învinge o boală cumplită. Părinţii sunt la pământ!

Este vorba despre Vladimir, un puşti de numai 5 ani care a fost diagnosticat recent cu pierderea acuității vizuale, neurogliom de chiasmă optică , neurofibromatoza, cu afectarea totală a ochiului stâng.

Fără ajutorul semenilor, viaţa sa o să fie pentru totdeauna un coşmar.

“Vladimir trece prin cea mai grea perioada din viata lui la numai 5 ani și jumătate. Viața noastră s-a schimbat…Suntem cu sufletul îndurerat și inima în mii de bucăți.

Pe 31 August 2021, Vladimir a fost diagnosticat cu pierderea acuității vizuale, neurogliom de chiasmă optică , neurofibromatoza, cu afectarea totală a ochiului stâng .
Vladimir se chinuie din cauza faptului că nu mai vede cu ochiul stâng, starea lui este în continuu de agitație, neînțelegând ceea ce i se întâmplă, cu somn agitat, spasme și coșmaruri.”

Şansă la normalitate

Viaţa copilului este distrusă, dar există o şansă.

“Acum Vladimir nu mai râde, plânge foarte mult și foarte ușor.
Vladimir pentru a putea vedea un obiect este nevoie să se apropie la o distanță de maxim 10 cm, pentru a vedea desene animate la televizor trebuie să stea la o distanță de maxim 30 cm.
Părinții au fost la clinici particulare pentru investigații, au fost în secție de oncologie la Cluj dar fără un rezultat satisfăcător pentru copil.
Au contactat clinici din străinătate și singura șansă pentru stagnarea/reducerea tumorii este in Italia însă pentru a pleca și efectua chimioterapie pe minim 1 an și jumătate au nevoie de o sumă foarte mare de bani, necesitând a fi suportate în totalitate de familie.
Ajutati-ne sa il putem strange iar in brate, să poate avea acces la tratament pentru a putea vedea si sa ne bucure cu zambetul lui”, spun apropiaţii.

Cei care vor să-i redea copilăria pot ajuta cu sume de bani pe care ăi pot dona în conturile deschise special pentru el.

LEI: RO42BTRL03001201388360XX

EURO: RO88BTRL03004201388360XX

Titular: Tănase Ionescu Claudia

Pentru persoanele care doresc să redirecționeze 20% din profitul anual pot trimite către Asociația “Valex” cu mențiunea ” O șansă la viață pentru Vladimir”

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/lista-centrelor-de-vaccinare-2/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor