Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul – Nou caută persoane care vor la închisoare

angjări sursă externă
cautam-reporteri-republikanews

 În vederea încadrării ca polițist de penitenciare, Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul – Nou scoate la concurs, din sursă externă, un număr de 9 posturi vacante de execuţie (ofiţer şi agent) în cadrul sectorului economico – administrativ, astfel:

–        1 post ofiţer economist;

just insolv sprl

–        1 post ofiţer achiziţii publice

–        1 post agent contabil

–        1 post agent responsabil economic

–        1 post agent instalator

–        2 posturi agent conducător auto

–        1 post agent electrician

–        1 post agent achiziţii publice

         La concurs pot participa persoanele care îndeplinesc condiţiile generale, precum şi condiţiile specifice de ocupare a posturilor.

 Dosarele complete se depun la sediul Penitenciaruluid în termen de 15 zile lucrătoare de la data publicării anunţului, adică până la data de 26.10.2020, inclusiv, ora 16.00.

Condiţii ocupare posturi

Condiţiile specifice de ocupare a posturilor, probele de concurs, precum și bibliografia şi tematica de concurs, Prezentarea generală a posturilor, Centrele de concurs, Normele şi baremele specifice privind organizarea, desfăşurarea şi evaluarea probelor cu caracter eliminatoriu sunt prevăzute în Anexele la anunţul de concurs şi se regăsesc pe site-ul unităţii la adresa: http://anp.gov.ro/penitenciarul-de-femei-ploiesti-targsorul-nou/cariera/concursuri/concursuri-in-derulare.

Informaţii suplimentare pentru ocuparea posturilor

 Informaţii suplimentare se pot obţine de la structura de resurse umane din cadrul Penitenciarulului, telefonic la nr. 0244/381254 sau 0244/380770, interior 144 sau prin e-mail la adresa [email protected] precum și pe site-urile Penitenciarului și al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

Vezi şi https://republikanews.ro/cel-mai-frumos-eveniment-al…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here