logo
RNTV Live

Un prahovean s-a aprovizionat cu mâncare direct din semiremorca cu marfă ce trebuie să ajungă la magazin

sursă foto Publikanews.ro
Mihai Constantinescu

Un prahovean s-a aprovizionat cu mâncare direct din semiremorca cu marfă ce trebuie să ajungă la magazin. Totul s-a petrecut ieri, în jurul orelor 8.00. Polițiștii din cadrul Biroul Rutier Ploiești tocmai desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino, din municipiu, când au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat.

Cu ocazia controlului vehiculului, în portbagajul acestuia a fost găsită o cantitate de marfă perisabilă. Conducătorul auto nu a putut prezenta acte de proveniență.

In urma verificărilor s-a constatat  faptul că bărbatul este angajat al unei societăți comerciale. Marfa depistată provenea din semiremorca cu ajutorul căreia transporta marfa de la un depozit, la diferite magazine aparținând aceluiași retailer.

De asemenea, remorca a fost găsită în zona de vest a municipiului, având aplicate două sigilii.

În cauză, bărbatului în vârstă de 48 de ani din comuna Dumbrava i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de furt și ruperea de sigilii.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/trafic-blocat-pe-dn1/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor