logo
RNTV Live

Ce s-a întâmplat cu bărbatul care ieri a lovit cu maşina intenţionat o poliţistă locală din Ploieşti

politia-locala
Mihai Constantinescu

Bărbatul care a lovit intenţionat poliţista locală, reţinut

Ce s-a întâmplat cu bărbatul care ieri a lovit cu maşina intenţionat o poliţistă locală din Ploieşti. Poliţiştii nu au permis să le scape.

Echipajul de la Poliţia Locală Ploieşti se afla în timpul serviciului în zonă când a încercat să legitimeze un şofer cu un autoturism de Dâmboviţa. Totul a luat însă o întorsătură neaşteptată. În loc să coopereze,şoferul a pornit în trombă, lovind intenţionat pe poliţista locală care îşi făcea datoria. Aceasta a fost transportată de urgenţă la spital pentru îngrijiri.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/videogalerie-foto-din-nou-la-pas-clujenii-au-plecat-din-ploiesti-in-aplauze-maine-vor-ajunge-la-protestutul-din-piata-univesitatii-ce-mesaj-au-avut-pentru-ploiesteni/

Şoferul a fost interceptat în trafic în zona Kaufland Vest de polițiștii Secției 3. După audieri, acesta a fost reţinut 24 de ore. Astăzi va fi prezentat judecătorului cu propunerea de arestare preventivă. Acesta are 33 de ani  şi este din Moreni, Dâmbovița. Fusese oprit pentru o parcare neregulamentară.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor