logo
RNTV Live

Un prahovean de 19 ani are o groapă cu “comori” chiar în curtea iubitei lui

comori sursa foto stirileprotv.ro
Mihai Constantinescu

“Comoara” din grădina iubitei

Un prahovean de 19 ani are o groapă cu “comori” chiar în curtea iubitei lui.

La prima vedere pare un basm scris de un autor de romane. În realitate este povestea unui tânăr din Prahova care şi-a făcut obiceiul de a da spargeri peste spargeri la diferite case de vacanţă.

Totul a început după ce acesta s-a mutat în Dâmboviţa. A ochit o casă de vacanţă din comuna Valea Lungă( Dâmboviţa) şi a dat prima spargere. Au urmat şi altele. Pentru a fi sigur că prada era în siguranţă a îngropat totul în curtea iubitei sale. Pentru a nu da nimic de bănuit groapa era şi plină de noroi.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/ploiestiul-ramane-2018-aer-nu-sunt-bani-pentru-plata-serviciilor-publice/

Oamenii legii bănuiesc că acesta ar fi autorul a aşse spargeri, toate date anul trecut. Se pare că ar fi furat aparatură electronică, drujbe şi alte bunuri. Localnicii nu aveau idee cine e hoţul care le face atâtea necazuri.

Poliţiştii s-au trezit că sunt luaţi cu asalt cu un număr mare de reclamaţii de spargeri. Depistarea acestuia a fost dificilă şi asta pentru că prahoveanul nu a scos nimic la vânzare.

Acum este cercetat pentru furt calificat. Riscî o pedeapsă cu închisoarea de până la 7 ani.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Sursa Stirile Pro Tv

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor