logo
RNTV Live

Un prahovean a preferat să se aleagă cu dosar penal decât să piardă cei 200 de lei care nu-i aparţineau. S-a întâmplat într-o benzinărie

furt din benzinărie
Mihai Constantinescu

 Cercetat pentru înșelăciune

 Un prahovean a preferat să se aleagă cu dosar penal decât să piardă cei 200 de lei care nu-i aparţineau. S-a întâmplat într-o benzinărie din Vălenii de Munte.

Totul a început după ce un alt bărbat  a oprit la o benzinăre din Vălenii de Munte pentru a alimenta.  A achitat contravaloarea carburantului, după care și-a continuat deplasarea spre municipiul Ploiești. Pe drum, a observat că îi lipsește suma de 200 de lei aşa că a făcut cale întorasă până la benzinărie. Numai că, între timp, un prahovean oportunist a pretins angajatei de la staţia de alimentare că sunt banii lui, iar aceasta i-a predat fără multe alte discuţii.

Omul a anunţat imediat poliţia. În urma cercetărilor, polițiștii l-au identificat pe cel care a luat cei 200 de lei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor