logo
RNTV Live

Petrecere transformată în balamuc. Maşină distrusă

Petrecere transformată în balamuc, cu bătăi şi maşină distrusă
Mihai Constantinescu

Petrecere transformată în balamuc, cu bătăi şi maşină distrusă. Totul s-a petrecut ieri, în comuna Sălciile, la locuinţă unui bărbat care ar fi trebuit să-şi aniverseze ziua de naştere alături de mai mulţi cunoscuţi. Numai că, băuţi bine, această petrecere s-a transfomat în balamuc. Omul a devenit agresiv, mai întâi, cu unul dintre invitaţi, un bărbat de 42 de ani. De furia sărbătoritului nu au scăpat,ănsă, mai multe persoane prezente cât şi o maşină pe care a distrus-o.

În ajutorul au fost chemaţi polişiştii.

În cauză a fost intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma administrării probatoriului, față de bărbat s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mizil, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/trei-zile-de-canicula-in-prahova/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/campinean-retinut/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor