logo
RNTV Live

A fost jale în weekend! Acțiunile Poliției Rutiere s-au lăsat cu amenzi uriașe

A fost jale în weekend! Acțiunile Poliției Rutiere s-au lăsat cu amenzi uriașe
Ciprian Radu

Acțiunile Poliției Rutiere s-au lăsat cu amenzi uriașe

Polițiștii Serviciului Rutier au muncit în weekend. Acțiunile lor s-au soldat cu peste 200 de sancțiuni contravenționale pe raza județului Prahova.

Au fost aplicate 232 de amenzi, în valoare totală de 73.380 lei. De asemenea, au fost reținute 13 permise și au fost retrase trei certificate de înmatriculare.

Campioni au fost polițiștii din Ploiești. Duminică, în două intervale orare, au fost aplicate 95 de sancțiuni contravenționale din cauza depășirii limitei de viteză, în valoare de 27.550 lei. De asemenea, a fost reținut un permis.

CITEȘTE și  S-a întâmplat acum câteva minute! Un copil a fost rănit în urma unui accident la Carrefour

Urmează cei din Câmpina, tot cu radarul, dar pe DN1, la Bănești. Bilanțul? 48 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 14.500 lei.

La Vălenii de Munte, au fost controlate 29 de autovehicule. S-a lăsat cu tot atâtea sancțiuni contravenționale, valoarea acestora fiind de 3.190 lei.

De asemenea, la Blejoi, au fost verificate 60 de autovehicule, legitimate 75 de persoane și aplicate nouă sancțiuni contravenționale, în cuantum de 7.010 lei (trei permise reținute și un certificat de înmatriculare auto retras).

Sursa: IJP Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor