logo
RNTV Live

Un poliţist din Păuleşti s-a ales cu anvelopele maşinii tăiate. Colegii săi au intrat pe fir

cauciucurile maşinii foto https://salutfagaras.ro
Mihai Constantinescu

Un poliţist din Păuleşti a cerut ajutorul colegilor săi

Un poliţist din Păuleşti s-a ales cu anvelopele maşinii tăiate. Colegii săi au intrat pe fir.

Totul s-a petrecut în noaptea de 01/02 octombrie, în Păuleşti. Poliţistului, aflat în concediu, i-au fost înțepate anvelopele autovehiculului personal de un cunoscut de-ai săi.

Imediat acesta cerut ajutorul colegilor săi.

Iată ce spun reprezentanţii IJP Prahova:

“În baza sesizării, la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, ocazie cu care s-a constatat faptul că două anvelope ale autovehiculului parcat în fața imobilului de domiciliu al acestuia, prezentau urme de înțepare cauzate de un obiect înțepător-tăietor.

În cauză, s-au constituit echipe de căutare a persoanei reclamate de către partea vătămată, precum și a autovehiculului acestuia, atât pe raza localității Păulești și în zona adiacentă, precum și pe raza municipiului Ploiești, urmând a se stabili întreaga activitate infracțională a acestuia.

De asemenea, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, cercetările fiind coordonate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.”

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor