logo
RNTV Live

Primarul Dobre dorește măsuri aspre la SGU: Nu se mai poate așa!

confe dobre podul de lemn
Ciprian Radu

Primarul Dobre dorește măsuri aspre la SGU

Primarul Ploieștiului a lansat noi critici la adresa activității SGU Ploiești. 

Butoiul de pulbere pe care stătea SGU a explodat de mult! Societatea este în aer, după ce Consiliul de Administrație a fost suspendat printr-o decizie a instanței care vizează însăși numirea acestuia de către AGA.

Mergând un pic mai departe, în cazul unei soluții finale de ilegalitate asupra instituirii CA-ului de la SGU, toate deciziile luate în cadrul acestuia vor fi lovite de nulitate. Și atunci, să te ții!

Dar nici activitatea în sine a SGU Ploiești nu este considerată ca fiind satisfăcătoare. Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a lansat azi o nouă serie de critici la adresa conducerii societății.

Conform primarului, în problema veniturilor din parcările cu plată nu a fost constatață nicio îmbunătățire.

“A fost vorba despre îmbunătățirea activității, însă nu se vede nicio schimbare.

S-a spus că au fost date anul trecut prea multe legitimații de parcare gratuită și din cauza aceasta nu au fost încasările așteptate. Anul acesta nu au mai dat legitimații, iar cifrele sunt aceleași! Nu se poate! Zici că avem parcare doar la 7 Etaje! Și că restul merg cu bicicleta”, a spus Dobre în cadrul unei conferințe cu jurnaliștii.

În cadrul discuțiilor au fost avansate două variante pentru eficientizarea parcărilor cu plată, care să fie propuse Consiliului Local: externalizarea sau înființarea unui serviciu în cadrul primăriei.

Încasările din parcări reprezintă unul dintre punctele cele mai sensibile ale activității SGU. Cât despre posibilitatea externalizării serviciului, în cazul în care se va ajunge la această variantă, Republika News va urmări cu atenție subiectul și va informa cititorii cu privire la procedură, participanți la licitație, etc.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor