logo
RNTV Live

Un ploieştean s-a urcat la volan beat mort. După o altă ispravă a fugit de poliţişti

şofe4r beat la volan
Mihai Constantinescu

În toiul nopţii, un ploieştean a vrut să se ducă acasă cu maşina personală numai că nu a reuşit. Ba mai mult, a dat alerta şi printre poliţişti.

S-a întâmplat marţi, 13 iunie, la ora 3,20, când poliţiştii s-au pus în mişcare după  ce a fost semnalat un incident pe strada Vornicul Boldur.

Ajunşi la faţa locului, polițiștii au constatat că un autoturism a intrat intr-o conductă de gaze, pe care a avariat-o, iar conducătorul auto nu mai este la fața locului. A fost doar o chestiune de timp până să-l găsească pe cel care făcuse isprava, adică  un ploieștean, în vârstă de 39 de ani, care nu a suferit vătămări în urma accidentului.

Acesta se afla sub influența alcoolului, etilotestul indicând valoarea 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost transportat la spital pentru a-i fi recoltate probe de sânge.

Se pare că acesta a fugit de poliţişti pentru i s-a făcut frică. Asta nu l-a scutiti însă de pedeapsă. I-a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

sursa comunicat IJP Prahova

.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor