logo
RNTV Live

Se modernizează spaţii importante din Spitalul de Pediatrie Ploieşti

sala de mese spital
Mihai Constantinescu

Se modernizează spaţii importante din Spitalul de Pediatrie Ploieşti.

Sala de mese și cea destinată recreerii copiilor internați în cadrul Spitalului de Pediatrie Ploiești se modernizează.

Lucrările de reabilitare au demarat deja și implică schimbarea tâmplăriei din termopan, instalare calorifere noi, turnare șapă autonivelantă, montare parchet nou, antibacterian.

Totodată, în perioada următoare, va fi schimbat și liftul interior cu care se asigură transportul alimentelor către sala de mese.

Cele două spații amintite, din incinta Spitalului de Pediatrie Ploiești,vor fi amenajate și cu tapet nou, antibacterian,  în culori vesele, personalizat cu mesaje optimiste și sfaturi de sănătate zilnice, precum și cu personaje prietenoase, menite să aducă zâmbetul pe chipul micuților pacienți.

De asemenea, la terminarea lucrărilor de reabilitare, sala de mese a Spitalului de Pediatrie Ploiești va fi dotată cu mobilier nou.

Investiția, care implică reabilitarea acestor spații, ce deservesc pacienții Spitalului de Pediatrie Ploiești, este asigurată, prin sponsorizare.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/gabriel-minea/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor