logo
RNTV Live

Un ploieştean fura gaze în văzul tuturor. Vezi cum a fost prins

Instalatie_artizanala
Raluca Eparu

Ca să facă economii pentru traiul zilnic, unii ploieşteni fură. Este şi cazul unei familii de pe strada Neajlov care a fost depistată cu un dispozitiv artizanal cu ajutorul căruia îşi alimenta locuinţa cu gaze fără a plăti.

Descoperirea dispozitivului a fost făcută de  o patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei de Poliţie nr. 4 care a observat că în locul contorului de gaze, pe conducta de alimentare, era montat un dispozitiv tip by-pass.

Oamenii legii au chemat specialiştii de la Distrigaz. Aceştia au constatat că proprietarul imobilului a efectuat o intervenţie neautorizată la instalaţia de gaze, care nu mai permitea înregistrarea consumului de gaze naturale.

Echipa Distrigaz a sistat furnizarea gazelor naturale pentru imoblilul în cauză, iar proprietarul s-a trezit şi cu gazele oprite, dar şi cu dosar penal pentru furt. În plus, după ce se va stabili de cât timp avea dispozitivul acesta va fi obligat să plătească din urmă tot ce a consumat ilegal.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor