logo
RNTV Live

Furtună pe șoselele Prahovei! A plouat cu amenzi în weekend!

politia rutiera actiune 1
Ciprian Radu

Furtună pe șoselele Prahovei

Weekendul care a trecut s-a lăsat din nou cu sute de amenzi pe șoselele Prahovei! Polițiștii au aplicat 241 sancțiuni contravenționale, din care 118 pentru viteză excesivă. 

Totodată, au fost reținute 17 permise și trei certificate de înmatriculare.

Totalul amenzilor depășește 89.000 de lei.

Exemple de acțiuni ale Poliției:

*Vineri, la Ploiești a fost desfășurată o acțiune pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente. Au fost controlate 34 de autovehicule. Polițiștii au impus 13 sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.785 lei. De asemena, au retras un certificat de înmatriculare.

*Tot vineri, polițiștii din Câmpina au desfășurat acțiuni la Brebu, Telega, Florești și Filipeștii de Pădure. Au controlat 99 de vehicule (15 testări cu aparatul etilotest) și au aplicat 25 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 6.470 lei. Au reținut un permis și au retras un certificat de înmatriculare auto.

*La Mizil au desfășurat o acțiune rutieră, pentru identificarea și sancționarea abaterilor săvârșite de pietoni. Au controlat 28 de autovehicule (șase conducători testați cu aparatul etilotest) și au aplicat 13 sancțiuni contravenționale.

*La Slănic au fost controlate 29 de autovehicule, iar pentru abaterile constatate au aplicat 14 sancțiuni contravenționale, în valoare de 12.400 lei.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor