logo
RNTV Live

Un ploieştean a lovit cu maşina două autovehicule şi apoi a fugit

imagine
Theo Tănăsescu

Un ploieştean a lovit cu maşina două autovehicule şi apoi a fugit. Totul s-a petrecut ieri, în jurul orei 22.30. Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că pe strada Traian s-ar fi produs un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto implicat a plecat de la locul producerii acestuia.

Din primele verificări a reieșit faptul că, bărbatul aflat la volan, în timp ce conducea un autoturism pe strada Traian a pierdut controlul asupra direcției și a intrat în coliziune cu alte două autoturisme, care se aflau parcate, în afara părții carosabile.

După producerea accidentului soldat cu pagube materiale, conducătorul auto a plecat de la locul producerii acestuia. A fost identificat de lucrătorii Poliției Locale Ploiești pe strada Petuniei.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior a fost condus la o unitate medicală, pentru prelevare de mostre biologice de sânge.

În cauză, bărbatului în vârstă de 73 de ani, din municipiul Ploiești i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvărșirii infracțiunii de de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/cascador-de-ocazie-pe…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul repubşikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor