logo
RNTV Live

Un bărbat din Galaţi a lăsat fără bijuterii o familie din Bucov

fantomaEvaziune fiscală uriaşă
Mihai Constantinescu

Un bărbat din Galaţi a lăsat fără bijuterii o familie din Bucov. S-a întâmplat la data de 7 iulie, în jurul orei 14:37. Atunci, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, persoane necunoscute ar fi pătruns în interiorul unui imobil din comuna Bucov, de unde ar fi sustras mai multe bijuterii.

În vederea probării activității infracționale, ieri, 14 septembrie , polițiștii au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară în județul Galați, la domiciliul unui bărbat bănuit de comiterea faptei. Au fost identificate și ulterior ridicate mai multe bunuri printre care și un ceas care ar fi fost sustras din locuința persoanei vătămate.

A fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Cum previi un furt

Recomandările polițiștilor în vederea prevenirii furturilor din locuință:

-În cazul în care plecați de la domiciliu, evitați să vă anunțați plecarea de acasă și mai ales, prin postări pe site-urile de socializare.

-Nu oferiți informații necunoscuților despre bunurile pe care le dețineți în imobilul în care locuiți sau despre vecini;

-Nu postați pe site-urile de socializare imagini din care să reiasă că dețineți în casă bunuri de valoare;

-Nu lăsați deschise geamuri sau balcoane care ar putea facilita accesul în locuință;

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/pacalit-in-zona-pietei-centrale/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor