logo
RNTV Live

Un pisoiaş salvat de pe stradă are nevoie de intervenţie chirugicală pentru a supravieţui/ VIDEO

pisicuta-bolnava
Mihai Constantinescu

Un pisoiaş salvat de pe stradă are nevoie de intervenţie chirugicală pentru a supravieţui. Costurile operaţiei sunt mari, aşa că se incercă mobilizarea pe Facebook pentru a o salva.

“Am găsit acest motănaş în parcare, aruncat intr-un fel de demisol cu gratii, adânc de 2 metrii. Tremura, nu putea respira, era murdar de noroi şi fecale. După ce l am luat în braţe am văzut că are piciorul rupt (fractura de femur) cu rana deschisă pe interiorul lăbuței din spate, în stare de hipotermie, dehidratare si subnutritie.
Am fugit cu el la urgenţe şi, după analize si radiologie, doctorul ne-a spus că necesită operaţie pentru ruptura de femur dar, mai urgentă este operaţia pentru hernia de diafragma din cauza căreia nu poate respira, nu poate dormi, nu poate mânca. A primit vitamine, antibiotic şi antiinflamator, însă, momentan, e într-o stare generală foarte proastă.

Costurile operațiilor se ridica la peste 1000 de lei, costuri pe care nu le pot acoperi în totalitate de aceea te rog mult să faci o faptă bună!
Este prima dată când cer ajutor pentru un sufleţel şi te implor, rupe-ţi din timp şi donează!! Orice sumă este binevenită!

Las 2 conturi si iti mulțumesc anticipat:

RO19INGB5548999901241413 ING – Bratila Loredana

sau
RO60BREL0005506915810100 Revolut – Bratila Loredana

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor