FOTO/ Două surori din Ploieşti au dispărut de la domiciliu. Apelul poliţiştilor

FOTO/ Două surori din Ploieşti au dispărut de la domiciliu. Apelul poliţiştilor

Oamenii legii sunt în alertă după ce două surori au plecat în data de 6 apirlie. în jurul orei 21.00 de la domiciliul din Ploieşti şi nu au mai revenit. Cele două sunt:

BURLACU ADA MARIA CRISTINA, în vârstă de 16 ani, domiciliată în municipiul Ploiești plecat în mod voluntar de la domiciliu în seara zilei de 6 aprilie a.c., în jurul orei 21:00 și nu a revenit.

Semnalmente

1,65 metri înălțime, constituție robustă, ten măsliniu, fața ovală, ochi căprui, păr negru, lung, prins în coadă.

La momentul plecării este posibil să fi fost îmbrăcată cu blue jeans de culoare neagră și o bluză neagră, având asupra sa un rucsac albastru.

 

BURLACU ANCUȚA IRINA, în vârstă de 15 ani, domiciliată în municipiul Ploiești plecat în mod voluntar de la domiciliu în seara zilei de 6 aprilie a.c., în jurul orei 21:00 și nu a revenit.

Semnalmente

1,60 metri înălțime, constituție robustă, ten măsliniu, fața ovală, ochi căprui, păr negru, lung, prins în coadă.

La momentul plecării este posibil să fi fost îmbrăcată cu blue jeans de culoare neagră și o bluză neagră, având asupra sa un rucsac negru cu paiete.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numarul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

FOTO REPREZENTATIVĂ CU CARACTER ILUSTRATIV

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

BURSA DE VALORI EDUCAȚIONALE – Liceul Tehnologic 1 MAI Ploiești, Colegiul...

Prof.  Emilia Simion Vasilescu – Coord. proiecte si programe educative  Liceul Tehnologic 1 MAI Ploiești Prof. VALI ȘERBAN Dir. Colegiul Tehnic Forestier Câmpina Indiferent de scoala...