logo
RNTV Live

Prahova: Un om a murit într-un teribil accident rutier

mort în accident
Mihai Constantinescu

Un om a murit într-un teribil accident rutier. S-a întâmplat cu puţin timp în urmă pe DN1 în localitatea Cornu. Sunt implicate 2 autoturisme cu 6 persoane. Din nefericire, una dintre ele a murit. Alte două persoane sunt rănite

La fata locului au fost mobilizate o autospeciala de stingere, 2 ambulante din care una de terapie intensivă.

UPDATE

DN1 km 94 +700, localitatea Cornu, intersecție cu Dj 101 R. Accident rutier în care a fost implicat un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani şi un altul condus de o femeie în vârstă de 70 de ani. În urma accidentului a rezultat decesul unui pasager, bărbat în vârstă de 53 de ani şi rănirea unei pasagere în vârstă de 49 de ani care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medice.
Totodată a fost acroşat un alt autoturism care circula regulamentar pe sensul Braşov către Bucureşti, fără a înregistra victime.

La acest moment se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Traficul este restricţionat pe sensul Braşov către Ploieşti, fiind dirijat de către polițiştii rutieri.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ploiesti-copac-cazut-pe-doua…/

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor