logo
RNTV Live

Un motociclist a fost ucis de către un șofer beat și fără permis. Individul conducea o mașină neîmatriculată, pe un drum din Giurgiu

Accident-motociclist1
Dumitrache Catalina

Un bărbat în stare de ebrietate și fără permis de conducere, aflat la volanul unei mașini, a lovit mortal un motociclist, în localitatea Bolintin Vale, județul Giurgiu.

Prin apel 112, poliția din Giurgiu a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Palanca, din localitatea Bolintin Vale, județul Giurgiu a avut loc un eveniment rutier.

Un tânăr, de 19 ani, din localitatea Chiajna, județul Ilfov, în timp ce conducea un autoturism a acroșat un bărbat, de 42 de ani, care se deplasa cu un scuter electric.

Șoferul a părăsit ulteriorlocul accidentului. Bărbatul de pe scuter a decedat instant în urma loviturii.

La scurt timp după producerea evenimentului rutier, polițiștii au depistat șoferul la ieșire din localitatea Bolintin-Vale.

Ei au aflat că fugarul consumase alcool și nu are permis de conducere.

,,Fiind efectuate verificări în baza de date, a reieșit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar testarea cu aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, din verificări, a rezultat faptul că autoturismul condus nu era înmatriculat”, informează polițiștii.

Bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, conducerea unui vehicul neînmatriculat, părăsirea locului accidentului și ucidere din culpă, tânărul de 19 ani a fost reținut, pentru 24 de ore.

Miercuri, el va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Sursă: Antena3CNN

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor