Un motan de rasa Maine Coon, născut și crescut în România, a căștigat titlul de Campion Mondial 2023 la un prestigios concurs felin desfășurat în Franța.

img
Constantin Corina

Panco’s Elros, un motan matur în vârstă de 4 ani, aparținând rasei Maine Coon și originar din România, a obținut prestigiosul titlu de câștigător în cea mai competitivă categorie a concursului FIFe World Show din Franța, desfășurat anul acesta la Strasbourg.

Motanul numit RO Pancos Elros a obținut titlul de World Winner 2023, la una dintre cele mai prestigioase expoziții la nivel mondial. Acest exemplar remarcabil a fost crescut în România de către Yann Panco din București, care se mândrește acum cu primul trofeu mondial câștigat de un motan, sub numele de “FIFe World Winner”.

Concursul s-a desfășurat în incinta modernă a Parc des Expositions din Strasbourg, în perioada 28-29 octombrie. La eveniment au participat peste 1.300 de pisici din toată lumea, iar câteva mii de vizitatori au avut ocazia să le admire.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor