logo
RNTV Live

Un meci între două echipe de copii sub 9 ani a fost urmărit de aproximativ 500.000 de oameni!

foto mircea rosca
Cristian Anghelescu

Un meci între două echipe de copii sub 9 ani a fost urmărit de aproximativ 500.000 de oameni!

Un meci disputat între două echipe formate din copii de 9 ani a fost urmărit de aproximativ jumătate de milion de oameni. S-a întâmplat în China, la o partidă amicală între englezii de la Wolverhampton U9 şi o selecţionată formată din copii chinezi.

Chinezii sunt tot mai interesați de fotbalul juvenil

Interesul chinezilor pentru fotbal este tot mai ridicat. În ultimii ani, au fost investite sute de milioane de euro în dezvoltare şi transferuri. Suporterii chinezi sunt şi ei tot mai interesaţi de ”sportul rege”. Dovadă stă şi o partidă amicală jucată între două echipe de copii.

Potriviti mirror.co.uk, meciul dintre Wolverhampton U9 şi o selecţionată de copii chinezi a fost urmărit de peste 500.000 de oameni, pe un site de social media din China. Este o audienţă impresionantă la acest nivel de vârstă. Ba mai mult, puştii lui Wolverhampton U9 se pot mândri că au avut mai mulţi telespectatori decât cel mai vizionat meci din din sezonul trecut al echipei de seniori, derby-ul cu Aston Villa. Sky TV a anunţat că acest derby a avut o audienţă de 405.000 oameni. Asta, în timp ce meciul cu Newcastle a fost urmărit de 372.000 spectatori!

foto: mircea roșca

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor