logo
RNTV Live

Un jucător de națională face azi vizita medicală la Petrolul!

q
Ștefan Petre

Fanatik anunță în exclusivitate un prim transfer făcut de Marian Copilu la Ploiești. Este vorba despre Ismaël Diomandé, jucător cu 18 meciuri la echipa națională din Coasta de Fildeș.

Mijlocașul defensiv efectuează astăzi vizita medicală și va semna cu „lupii galbeni”. Ismaël Diomandé este un jucător polivalent și poate juca și mai avansat, dar și pe postul de fundaș central, fiind evaluat de Transfermarkt. la 150.000 de euro.

Jucătorul este liber de contract după ce s-a despărțit de Samsunspor în a doua parte a lunii februarie. De-a lungul carierei, a mai jucat la Saint-Étienne, Caen, Rizespor și Konyaspor. În perioada în care a jucat în Franța, ivorianul a ajuns la nu mai puțin de 93 de meciuri în Ligue 1, unul dintre cele mai puternice campionate din Europa, și are 11 partide în cupele europene, conform Fanatik.

A jucat la Campionatul Mondial și a câștigat Cupa Africii pe Națiuni!

Sursă foto: VOA Zimbabwe

Diomandé chiar a câștigat și un trofeu cu naționala Coastei de Fildeș: Cupa Africii pe Națiuni în anul 2015. În plus, mai are în palmares un trofeu al Cupei Ligii Franței cu Saint-Étienne (echipă la care a fost coleg cu Bănel Nicoliță, în perioada 2011-2014).

Mijlocașul defensiv a debutat chiar pentru prima reprezentativă și la Campionatul Mondial din 2014, când a intrat în ultimele 12 minute ale partidei pierdute cu 1-2 în fața Greciei.

Un alt avantaj al lui Ismaël Diomandé este faptul că are cetățenia franceză și nu este considerat un jucător extracomunitar.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor