logo
RNTV Live

Un jandarm rupe tăcerea! Acesta vrea să iasă din slujba lui Dragnea. Gestul său ar trebui urmat de către toți colegii

jandarmi protest
rnews

Un sublocotenent de jandarmi în rezervă a cerut oficial joi autorităților române să îi aprobe transferul la o altă armă din cadrul Ministerului Apărării Naționale. Bogdan Erdeli, bancher de investiții la o bancă din România, cere mutarea pentru că ”Jandarmeria Română a devenit o societate comercială de pază a domnului Liviu Dragnea și un posibil braț armat al Parlamentului la dispoziția discreționară a acestuia”.

În cererea adresată autorităților și văzută de G4Media.ro Bogdan Erdeli arată că ”Sunt mândru că pot ajuta și doresc să fiu chemat în orice imprejurare, dar nu doresc să fiu coordonat de oameni fără caracter și fără onoare militară”.

”Menționez că am fost și sunt înregistrat în evidențele MApN și de fiecare dată m-am prezentat cu mândrie și onoare și în termen la chemările Centrului Militar Zonal București din Strada 11 iunie. În contextul conflictului din Ucraina, am fost chemat la Centru Militar și mi s-a înmânat Ordinul de Încorporare cu termenul de prezentare schimbat de la 48 de ore la 8 ore. Pentru că sunt convins că nu sunt singurul care simte acest lucru, vă rog mult să mă ajutați în sensul celor menționate pentru a putea servi cu mândrie Patria în continuare”.

Reamintim că miercuri seară au avut loc cele mai tensionate proteste din acest an, cu zeci de protestatari ridicați de jandarmi. Jandarmii au fost extrem de tensionați și i-au bruscat pe manifestanții strânși cu miile în Piața Victoriei pentru a protesta față de modificările din justiție. Tensiunile au apărut imediat ce jandarmii au încercat să ii împingă pe manifestanți în anumite perimetre.

Continuarea aici:

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor