logo
RNTV Live

Ploiești: În plin sezon al căpușelor, licitația pentru dezinsecție bate pasul pe loc!

Three children in the park blowing soap bubbles and having fun
Ciprian Radu

Ploiești, orașul gândacilor

Licitația pentru atribuirea contractului de dezinsecție și deratizare bate pasul pe loc. Procedura de desemnare a câștigătorului a fost contestată, iar acum Primăria este obligată să aștepte răspunsul Comisiei pentru Soluționarea Contestațiilor, scrie Telegrama

Și actualul contract este în impas, deoarece a fost depășită de mult valoarea acordului cadru.

Problemele persistă de mai multă vreme. De altfel, în ultimii doi ani, dezinsecția s-a făcut la cote de avarie, cu implicații serioase asupra calității vieții ploieștenilor. Orașul a fost invadat de țînțari, tot felul de insecte și șobolani.

Iar acum, a început sezonul căpușelor, mulți ploieșteni remarcând, pe rețelele de socializare, înmulțirea cazurilor de înțepături.

Întârzierea în atribuirea contractului pică tare prost, pentru că, exact în această perioadă, ar trebui efectuate ample acțivități de dezinsecție, în care trebuie acoperită întreaga suprafață a orașului.

Licitaţia lansată de Primăria Ploieşti pentru selecţia unui operator a fost contestată de două ori de către același operator.

O dată, pentru că a fost descalificat și, a doua oară, a contestat câștigătorul.

Până al soluționarea contestațiilor, care ar dura aproximativ două săptămâni, licitația este suspendată.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor