logo
RNTV Live

Un jandarm prahovean a pus judeţul nostru pe podium la o compeţie sportivă de marcă. În timpul liber luptă şi împotriva abandonului şcolar

Tanase
Mihai Constantinescu

Un jandarm prahovean a pus judeţul nostru pe podium la o compeţie sportivă de marcă. În timpul liber luptă şi împotriva abandonului şcolar.

Este vorba despre Mădălin Tănase, plutonier adjutant șef în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova. Aa obținut medalia de argint la competiția națională de Hand to Hand Fighting din cadrul Cupei Military Fighter, ce s-a desfășurat în perioada 13 -14 martie la Alba Iulia.
Hand to Hand Fighting este un sport nou cu specific militar de luptă corp la corp, ce îmbină deopotrivă tehnici militare, procedee de autoapărare și de intervenție.

În cadrul aceleiași competiții au urcat pe podium alți 13 sportivi ai ,,C.S. Ambiția Mădălin”, club sportiv al cărui fondator este Tănase Mădălin, jandarm care ăşi face datoria de peste 20 de ani. Pe lângă îndeplinirea misiunilor zilnice și-a dedicat timpul liber pentru promovarea educației și diminuarea ratei abandonului scolar, implicându-se activ în sprijinirea și îndrumarea acestora spre o formarea și dezvoltare armonioasă a minții și corpului.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/scoala-de-agenti-de-politie-din…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor