logo
RNTV Live

Nebunia care macină lumea sportului din Ploiești tinde să nu mai cunoască limite! (VIDEO)

IMG_20170405_163402_resized_20170405_050910489
Cristian Anghelescu

După ce, în jurul prânzului, oficialii și antrenorii CSM Ploiești au participat la o ședință a disperării constituită ad-hoc în biroul directorului general Cezar Stoichiciu, protestând astfel la adresa directorului economic al Consiliului Local, Nicoletei Crăciunoiu – cea care a refuzat să dea aviz favorabil pentru alocarea de fonduri la competiţiile sportive şi închirieri de baze sportive, pe motiv că sunt ilegale – în această după-amiază a venit rândul faptelor!

Echipați corespunzător unei ședințe de antrenament, sportivi ai CSM-ului din cadrul secţiilor de box, fotbal, atletism și baschet, pregătiţi de Titi Tudor, cetăţeanul de onoare al Ploieştiului, au găsit un loc inedit pentru antrenament în lipsa bazelor de antrenament: drumul de acces dintre parcarea principală și intrarea politicienilor în Casa Albă!

Sub privirile curioșilor care treceau prin zonă dar și a salariaților Consiliului Județean, Primăriei și Prefecturii, copiii au participat la o ședință completă de încălzire, alternând mișcările specifice unui antrenament obișnuit cu joaca copilăriei. Alții, într-o frenezie de nedescris, au ales să joace un tenis de picior peste bariera automată!

“Nu mai sunt bani pentru competiții, pentru deplasări, nici pentru închirierea bazelor sportive! Noi așa am înțeles, că părinții ar trebui să plătească pregătirile copiilor! Că așa ar fi legal, că așa zice doamna Crăciunoiu! Uite că o să aducem copiii, secțiile, pe rând, aici, în fața aleșilor! Să vadă cum ne pregătim și poate o să treacă și dânșii la sentimente mai bune” a spus cu obidă Titi Tudor.

Dacă până aici s-a ajuns în acest oraș… atunci chiar că ne merităm soarta!

Semnează şi tu aici –

https://petitieonline.net/petitie/36885159

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor