logo
RNTV Live

Un hotel din Parcul Industrial Brazi primeşte gratuit refugiaţi din Ucraina. Primii sosiţi/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Un hotel din Parcul Industrial Brazi primeşte gratuit refugiaţi din Ucraina. Primii sosiţi

Câțiva refugiați ucrainieni, printre care și un copil de nici doi ani, au ajuns în apropiere de Ploiești, la Brazi. Impresionat de drama poporului vecin, proprietarului unui motel din Parcul Industrial Brazi, a decis să ofere cazare și masă celor care fug de război. După ce au stat o noapte la Brazi, ucrainienii au plecat spre Germania, acolo unde au rude.

Un hotel din Parcul Industrial Brazi primeşte gratuit refugiaţi

Anastasia are 25 de ani. A fugit din Odessa cu băiețelul ei care nu are nici doi anișori. Alături de ea au luat calea exilului, cumnata, soacra și câțiva prietene de familie. Au ajuns la Brazi, în Prahova, acolo unde un intreprinzător cu inimă mare, și-a deschis larg porțile hotelul pentru refugiați. După ce au petrecut noaptea aici, grupul de uncainience a plecat spre Germania, acolo unde au rude

”Oamenii de aici au inimă foarte mare, ne-au oferit un loc unde să dormim, ne-au pregătit micul dejul și ne-au dat multă mâncare pentru drum. Suntem foarte recunoscători acestor oameni buni, care și-au deschis inimile pentru noi”.

Războiul nu i-a șters de pe față zâmbetul Anastasiei. Se uită cu speranță în viitor și își dorește să se întoarcă cu familia acasă, în Ucraina.

”Sper că totul va fi ok, că războiul se va termina repede și că ne vom putea întoarce la casele noastre. Sperăm să fie pace!”

Hotelul din Parcul Industrial Brazi va primi gratuit și în perioada următoare refugiați din Ucraina.

Vă reamintim că nenorocirea din Ucraina a început în data de 24 februrie. A fost ziua când Rusia a atacat ţara vecină cu  avioane, tancuri și nave militare. De frica războiului, unii cetăţeni au părăsit ţara creându-se astfel cozi la graniţa, dar şi la bancomate (în încercarea de a lua banii din conturi pentru a avea cu ce supravieţui până se calmează spiritele), dar şi la benzinării.

Din nefericire, atacurile au continuat şi după ziua de 24 februarie şi au fost înregistrate şi primele victime.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/a-fost-deschis-cel-mai-frumos…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor