VIDEO/ Titi Tudor în lacrimi! Marele maestru așteaptă un miracol de Crăciun

Campania ”Crede în Moș Crăciun” îți prezintă cea mai emoționantă poveste!

Titi Tudor, sau maestrul Prosop, așa cum îl știe toată lumea, așteaptă un miracol de Crăciun.

În sala de box din Ploiești, singura sală din Europa care a dat doi campioni mondiali, Titi Tudor antrenează zeci de copii.

cel mai verde complex reziential

Pentru 14 dintre ei este și tată…..dar și mamă. Îi crește în sala de box, unde a amenajat dormitoare, bucătărie și sală de mese.

Hrana o primește de la diverși oameni cu suflet mare, iar antrenorul secund al maestrului este și bucătar pentru copii.

Ce își doresc acești copii care au și performanțe notabile? Afli din reportajul video de mai jos. Totodată afli și de ce maestrul Prosop nu și-a putut stăpâni lacrimile și care este marea dorință a acestuia. Afli mai jos și cum îi poți ajuta pe copii crescuți de Titi Prosop.

Crede în Moș Crăciun!

Alături de tine, am demarat campania republikanews.ro „Crede în Moş Crăciun”.

Am realizat trei materiale video despre copii speciali, dar şi despre cei care au grijă de ei şi îi ajută astfel să depăşească momentele grele din viaţă.

Despre doi frați pe care mama nu i-a mai vrut, poți afla aici:

https://republikanews.ro/video-dorinta-sfasietoare-unui-copil-ar-vrea-ca-mama-sa-l-ia-acasa-macar-de-craciun/

Dar și despre lupta unui tată care își crește cu sacrificii copii: https://republikanews.ro/video-isi-doreste-haine-pentru-copii-lui-o-dorinta-modesta-unui-tata-care-luptat-din-greu-sa-si-creasca-copii/

Este vorba despre copii pentru care încercăm să facem un MIRACOL de Crăciun. Iar pentru asta avem nevoie de voi.

Până pe 22 decembrie poţi aduce la sediul nostru de pe Bulevardul Republicii, nr.301 A sau ne poţi suna şi venim noi la tine să luăm, orice crezi că poate bucura un copil: hăinuțe, încălțăminte, jucării, cărţi, jocuri, dulciuri, sau chiar echipamente sportive.

Ne poți însoți când ducem aceste cadouri sau poți urmăriţi pe site şi facebook imaginile de la împărţirea darurilor.

În toate materialele care vor promova campania, numele vostru sau al firmei pe care o conduceţi va fi prezent, pentru că noi credem în puterea bunului exemplu şi ştim că şi alţii vă vor urma!

Noi credem în Moş Crăciun! Voi?

 

hidro
tymbark

1 COMENTARIU

  1. A scos un singur campion mondial! Leonard Dorin Doroftei, cel de al doilea este Adrian Diaconu care a fost in aceași sală din 1987 până în 2000 ! (Antrenat de Ion Moroita )Cand vine vorba de stimatul domn Titi Tudor campioni mondiali sunt 2 ….din pacate al doilea nu are nici macar o poza in acea sală, țin sa cred ca asta denotă o parte din caracterul maestrului Titi Tudor !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here