logo
RNTV Live

Un fals preot a strâns o mică avere păcălind. Vezi cum!

fals preot a cerut donatii pentru construire biserica
Mihai Constantinescu

Un fals preot a strâns o mică avere păcălind. Metoda dădea roade inclusiv în străinătate.

Falsul preot de abia împlinise vârsta de 18 ani, când a decis că este timpul să se îmbogăţească- Aşa că, anul trecut a început să strângă bani de la enoriaşi sub pretextul strângerii unor ajutoare financiare pentru înmormântare și construirea unei biserici. Tânărul ar fi primit donații de la diferite persoane din țară și din străinătate, prejudiciul stabilit, până în prezent, fiind de aproximativ 11.000 de lei.

Un fals preot, prins pe picior greşit

După un an de zile de înşelat, tănărul a fost dibuit de oamenii legii. Polițiștii Serviciului Investigații Criminale Galați au efectuat o percheziție domiciliară, în municipiul Galați, la locuința tânărului bănuit de înșelăciune în formă continuată, fals material în înscrisuri oficiale și exercitarea fără drept a unei profesii sau activități.

În urma percheziției domiciliare, au fost administrate mai multe mijloace materiale de probă, din acestea rezultând posibilitatea existenței și altor victime. Întreg prejudiciul urmează să fie stabilit pe parcursul cercetărilor.

Polițiștii au reținut persoana în cauză, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. Ulterior a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, potrivit politiaromana.ro

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/video-negociere-directa-pentru…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/palatul-de-justitiei-prahova…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaşţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor