logo
RNTV Live

VIDEO – Negociere directă pentru un nou contract privind salubritatea și deszăpezirea Ploieștiului

241625814_886165045342519_1160093500569503971_n
Dumitrescu Vlad

Consiliul Local Ploiești a fost convocat, miercuri, în cadrul unei ședințe extraordinare, pentru a dezbate proiectul de hotărâre privind aprobarea măsurilor de asigurare a continuității serviciului public de salubrizare pentru activitățile de măturat, spălat, stropit şi întreţinere a căilor publice și curăţarea şi transportul zăpezii de pe căile publice şi menţinerea în funcţiune a acestora pe timp de polei sau de îngheţ în municipiul Ploiești.

Convocarea a avut loc în condițiile în care licitaţia pentru desemnarea unui nou operator în ceea ce privește serviciul Curățenie Căi Publice nu a fost finalizată. Prin urmare, primarul Andrei Volosevici a solicitat aleșilor locali să fie de acord cu încredințarea directă a contractul de curățenie și deszăpezire a căilor publice din Ploiești până la finalizarea licitației.

” Deși prevederile legale pun în postură executivul să negocieze cu o singură firmă, decizia noastră este să trimitem două invitații, celor care deja și-au manifestat intenția să vină și să liciteze, iar în acest moment sunt în procedura de evaluare a licitației. Mi se pare normal să facem acest lucru  deoarece avem o competiție”, a precizat primarul Andrei Volosevici.

La finalul dezbaterilor, proiectul a fost adoptat cu 17 voturi pentru ale consilierilor PNL și USR și o abținere a consilierului (ALDE) Constantin Nemeș, ceilalți aleși nefiind  prezenți la ședința extraordinară.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor