logo
RNTV Live

Un elev militar a murit şi alţi sunt răniţi. Se întorceau din permisie

sursa Observator.ro
Mihai Constantinescu

Un elev militar a murit în accident rutier

Un elev militar a murit şi alţi sunt răniţi. Se întorceau din permisie

Peste două săptămâni ar fi terminat cursurile Şcolii de Maiştri şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene de la Boboc. Dar destinul său s-a terminat tragic. Tânărul elev militar a decedat în urma unui cumplit accident rutier. 

Acesta şi-a pierdut viaţa după ce maşina a intrat într-un copac de pe marginea drumului. Alţi trei colegi ai săi au fost răniţi grav. Aceştia se întorceau din permisei, notează Digi24.ro.

„Patru elevi din Școala Militară de Maiştri şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene T. Vuia aflându-se în învoire se întorceau către unitate într-o mașină cu volanul pe dreapta. Datorită vitezei într-o curbă au derapat. Șoferul a pierdut controlul volanului și s-au lovit violent de un copac”, afirmă Mititelu Corneliu loctiitor comandant, pentru Digi24.ro.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/exclusiv-politistii-locali-invitati-la-cel-mai-trist-film-despre-ploiesti-regizor-primarul-adrian-dobre/

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor