logo
RNTV Live

Un deputat prahovean face demersuri pentru stoparea poluării la Ploieşti

priorităţi
rnews

Parlamentarul Roberta Anastase încearcă să  implice  agenţii economici în campania anti -poluare. Demersurile acesteia privind sensibilizarea factrilor de decizie pentru a trece la acţiuni în ceea ce priveşte combaterea poluării din Ploieşti, continuă.

Roberta Anastase a avut mai multe intervenţii în Parlament pentru sensibilizarea decidenţilor politici şi apeluri adresate Graţielei Gavrilescu, ministru al Mediului la al doilea mandat.

Deputatul ploieştean a trecut astăzi la o nouă etapă. În absenţa unor acţiuni concrete fie ale ministrului, fie ale ministerului, fie ale instituţiilor subordonate, Roberta Ansatse a început o campanie de informare a principalilor agenţi economici din Ploieşti şi zona limitrofă.

Printr-o scrisoare trimisă prin intermediul cabinetului parlamentar, deputatul îi informează pe aceştia că pot accesa fonduri ale Ministerului Mediului pentru a se dota cu mijloace şi echipamente de măsură şi control a poluării.

” Aceste fonduri pot fi accesate inclusiv pentru dotarea cu instrumente de măsură a poluării omologate şi ale căror măsurători sunt acceptate de către instituţiile de control din subordinea Ministerului. Astfel, dumneavoastră, puteţi contrubui direct la reducerea drastică a poluării oraşului prin identificarea corectă a poluatorilor reali” le transmite Roberta Anastase managerilor şi acţionarilor firmelor.

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor