logo
RNTV Live

Vineri, ziua cea mai lungă pentru fanii Petrolului!

13833209_1116255121774169_480339555_o
Cristian Anghelescu

Vineri, de la ora 12:00, în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local, se va discuta pe marginea proiectului de hotărâre privind transmiterea dreptului exclusiv de exploatare și folosință a mărcii FC Petrolul Ploiești dar și eventualele tarife ce se vor percepe în cazul în care echipa va evolua pe “Ilie Oană”.

Cum, pe surse, s-a tot vehiculat ideea că Petrolul Ploieşti este mai aproape să nu joace pe arena din centrul Ploieștiului decât să o facă, este de așteptat ca limita de suportabilitate a suporterilor să depășească normalul! Și, astfel, în plină ședință extraordinară, să fie prezenți chiar și sute de fani care să încerce să creeze o presiune suplimentară pe umerii politicienilor!

De altfel, pe Facebook, conducătorii Uniunii Suporterilor Petroliști fac apeluri către iubitorii de galben și albastru pentru a ajunge la lucrările de vineri și a încerca să-și strige nemulțumirea față de cei care nu pot să înțeleagă ce se vrea, de fapt, de la acest proiect.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor