logo
RNTV Live

Un curier din Baia Mare dispare cu banii încasați în timpul Black Friday, provocând o pagubă uriașă

curier_baia_mare
Iorgu Theo

Un individ tânăr, locuitor al satului Viile Apei și angajat ca curier la o firmă din Baia Mare, a colectat integral sumele aferente comenzilor de Black Friday, după care a dispărut, luând-o și pe mama sa cu el.

Lucian Bogdan Berinde, în vârstă de 21 de ani, s-a prezentat la locul de muncă și, după ce a acumulat o sumă semnificativă din comenzile de Black Friday, s-a întors la sediul firmei, a parcat mașina, după care a dispărut fără urmă.

Ieri seară, administratorul societății de curierat a depus o plângere la Poliția Municipiului Baia Mare. Acesta a informat că un tânăr în vârstă de 21 de ani, angajat la volanul unei autoutilitare, nu s-a prezentat la sediul firmei pentru a remite suma de bani colectată în urma distribuirii coletelor comandate în cadrul evenimentului Black Friday.

Prejudiciul se ridică la aproximativ 150.000 de lei (echivalentul a aproximativ 30.000 de euro). În mod imediat, polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale s-au deplasat la locuința tânărului din Viile Apei, însă acesta nu a fost găsit.

De asemenea, nici mama sa nu a fost găsită la domiciliu. În prezent, există suspiciuni că atât tânărul, cât și mama lui ar fi putut să fi părăsit teritoriul României.

Tânărul a fost introdus în evidențele de consemnare la frontieră, în timp ce polițiștii desfășoară investigații pentru a determina locul în care ar putea să se afle.

În schimb, locuitorii din Viile Apei afirmă că tânărul ar fi pasionat și de jocurile de noroc, conform informațiilor furnizate de Antena 3.

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor