logo
RNTV Live

Ce au descoperit poliţiştii la domiciliile percheziţionate / UPDATE/ FOTO

ceasuri-furate
Mihai Constantinescu

În această dimineață, polițiști ploieteni au efectuat 7 percheziții domiciliare, dintre care 6 în județul Giurgiu și una în județul Brașov, la persoane . În vizor au fost persoane bănuite de comiterea unor furturi din locuințe. Șapte persoane au fost conduse la sediul Poliției pentru audieri.

Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada ianuarie – septembrie 2020,persoanele bănuite ar fi pătruns în 8 locuințe din Ploiești și 4 din Târgoviște, prin spargerea geamului apartamentelor de la parter, de unde ar fi sustras mai multe bunuri și bani.

La domiciliile percheziţionate au fost dexcoperite bijuterii, electronice și bani, ce par a face obiectul activității infracționale. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională se ridică la 150.000 de lei.

La activități au participat și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov și Giurgiu. Acțiunea a beneficiat de suportul tehnic al Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/alocatiile-de-stat-pentru-copii…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/informare-privind-situatia…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/un-barbat-din-vaslui-sta-la-morga-spitalului-judetean-din-luna-mai-povestea-ciudata-a-barbatului/?fbclid=IwAR1xOxsGeBI_Z0RnoIUkztP-D8JnIw3oNESq7wzg0AK-sE14YwVTdxj61cU

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor