logo
RNTV Live

Un conflict petrecut pe o stradă din Ploieşti s-a finalizat cu o razie de amploare/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Un conflict petrecut pe o stradă din Ploieşti s-a finalizat cu o razie de amploare. Totul s-a petrecut pe 6 ianuarie. Atunci s-a produs un conflict pe o stradă din municipiul Ploiești, între mai multe persoane. Un bărbat, de 46 de ani ar fi fost agresat fizic de alți 4 bărbați și ar fi fost deposedat, prin violență, de o geantă, pe care o avea asupra sa.

Oamenii legii au efectuat astăzi o razie de proporţii. Au pus în executare 12 mandate de percheziție domiciliară, în vederea documentării activității infracționale a persoanelor bănuite de săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, tâlhărie calificată și favorizarea infractorului. 7 persoane au fost conduse la sediul unității, în vederea audierii. Au vârste cuprinse între 17 și 55 de ani.

În urma celor 12 percheziții, au fost ridicate mai multe telefoane mobile, un pistol neletal, 5 cuțite, 3 săbii, un baston electroșoc și alte obiecte folosite la activitatea infracțională.

În cadrul raziei, polițiștii au acționat în filtre rutiere, verificând astfel peste 80 de autovehicule, fiind legitimate și 96 de persoane.

În cadrul activităților, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, conform O.U.G. nr. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, în valoare de aproximativ 3.900 de lei.

Totodată, au fost reținute două permise de conducere și retrase două certificate de înmatriculare.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” Ploiești.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/o-persoana-rau-intentionata-a…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/descoperire-incredibila-in-prahova/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor