logo
RNTV Live

Un cadavru a zacut intr-o masina mortuara o noapte intreaga, la Ploiesti/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Un cadavru a zacut intr-o masina mortuara o noapte intreaga, la Ploiesti. Situatia a fost descoperita dupa ce politia locala a primit o sesizare pentru ca mai multe dric-uri incurcau circulatia pe trotuar. Oamenii legii au chemat un vehicul, pentru ca autoturismele sa fie ridicate, iar ca sa impedice actiunea proprietara firmei funerare s-a urcat pe autospeciala chemata pentru relocare. De aici, si pana la un adevarat scandal nu a mai fost decat un pas. Femeia sustine ca decedatul era imbalsamat, si ca familia rugase sa fier depus la capela ceva mai tarziu. Asa ca nu era un pericol. Precizeaza, in schimb, ca a fost ea insasi victima unor abuzuri.

Un cadavru a zacut intr-o masina mortuara o noapte intreaga, la Ploiesti

ILUSTRATIE CU FILMULET CAMERE CAM DE LA 00.13….

Pe imaginile surprinse de o camera de supraveghere se vede momentul in care femeia de 51 de ani se urca pe autospeciala de ridicari autovehicule si se opune actiunii. Politistii locali o dau jos, si incearca sa o imobilizeze. Femeia din imagini este administratorul unui magazin de pompe funebre, ale carei masini mortuare erau parcate neregulamentar pe trotuar. A fost inaintata o sesizare, iar cand au ajuns politistii locali la fata locului au facut o descoperire socanta.

Potrivit unor surse din ancheta, se pare ca persoana decedata fusese lasata in sicriul din dric inca de seara. Tocmai de aceea in zona a ajuns si politia, dar si reprezentanti ai Directiei de Sanatate Publica Prahova.

Pentru acest fapt DSP Prahova a amendat administratorul firmei cu 10,000 de lei. In urma altercatiei iscate proprietara magazinului funerar spune ca s-a ales cu rani serioase. A sunat la 112 si a ajuns si la spital.  Femeia sustine ca totul i se trage de la faptul ca a divortat si este in proces de partaj cu fostul sot, care are o afacere similara, peste drum de magazinul cu obiecte funerare.  

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor