logo
RNTV Live

Un bucureştean a încercat să vândă în Prahova o armă. Ce explicaţia a dat?

02780fd3-8dbc-4797-8a71-8e2fb09b16f4
Mihai Constantinescu

Un bucureştean a încercat să vândă în Prahova o armă. Ce explicaţia a dat?

Aseară, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpina, au depistat în flagrant un bărbat de 28 ani, domiciliat în Municipiul București, care locuiește fără forme legale în Municipiul Câmpina, județul Prahova, în timp ce încerca să vândă o armă. este vorba despre un pistol de calibru 9 mm, împreună cu 40 de cartușe aferente. Nu deţinea pentru ea documente legale.

Din declarațiile acestuia s-a stabilit faptul că arma a fost achiziționată din mediul online, împreună cu 50 de cartușe, 10 din acestea fiind folosite pentru amuzament.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectare a regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept.

Totodată, persoana va fi reținută pentru 24 ore și prezentat mâine unității de parchet pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/update-foto-rezultatul-actiunii-de-amploare-din-prahova/?fbclid=IwAR3AvBh4wuhSnrtJKXpv4VRou8TAVsA8sHtCrsIOfpGb8l9IdlKeyy5lYjI

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor