logo
RNTV Live

Un bărbat şi-a dat foc după ce a aflat că soţia are cancer/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Un bărbat şi-a dat foc după ce a aflat că soţia are cancer

Răpus de durere pentru că soţia sa a fost diagnosticată cu cancer, un bărbat de 80 de ani, din Ploiesti, si-a dat foc in propria curte.

Vă avertizăm că urmează detalii cu un puternic impact emoţional. Aflase vestea de câteva zile, iar de atunci nu mai avea pace. Deşi vecinii spun că omul glumea zilnic cu ei, în realitatea ascundea o mare durere. Bătrâna şi-a văzut soţul arzând ca o torţă şi a strigat după ajutor. Medicii ajunşi de urgenţă în locuinţa acestora, nu au mai putut face altceva decât să constate decesul.

Întâmplarea a avut loc miercuri seara, în cartierul Pictor Rosental, ( se citeste rozental) din Ploiesti.

Se înserase când bărbatul, măcinat de vestea că soţia sa a fost diagnosticată cu cancer la colon, se pregătea să recurgă la gestul extrem.

Neputiincioasă, soţia bărbatului a sunat de urgenţă la 112. Pompierii şi salvarea ajunse la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru bărbat. Teama că şi-ar putea pierde soţia a fost mai puternică decât instinctul de conservare.

Cei doi bătrâni aveau o fiică, medic în străinătate, care a aflat telefonic vestea tragică.

Trupul calcinat al bărbatului a fost transportat la serviciul de medicină legală, pentru necropsie.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/incendiu-puternic-la-o-locuinta-3/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor